Haitallinen homokysteiini kuriin – nyt löytyy tehokas apu!

Suomalaisilla miehillä on mitattu Euroopan korkeimmat homokysteiinipitoisuudet.

Homokysteiiniä syntyy jokaisen ihmisen elimistössä valkuaisaineista. Kohonnut homokysteiinitaso on mm. sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijä ja lisää mm. ylipainon ja tupakoinnin haittavaikutuksia.

Trimetyyliglysiini tarjoaa tehokasta hyötyä sydämen ja veri­suonten terveydelle laskemalla haitallisen homokysteiinin määrää elimistössä. Lisäksi tämä ainutlaatuinen aminohappo tarjoaa monia muitakin hyötyjä. 
 

Metylaatiossa haitta-aineet muutetaan haitattomiksi

Trimetyyliglysiini (lyhennettynä TMG) tunnetaan myös betaiinina, joka on eri asia kuin betaiinihydrokloridi. Betaiini muodostuu glysiini-aminohaposta ja siihen liittyneistä kolmesta metyyliryhmästä. Betaiini pystyy luovuttamaan metyyliryhmiä, ja se on tärkeä tekijä metylaatiossa. Yksinkertaistetusti metylaatio tarkoittaa tiettyjen elimistölle haitallisten kuona-aineiden muuttamista haitattomaan muotoon lisäämällä niihin metyyliryhmiä. Yksi esimerkki tästä on betaiinin kyky muuttaa elimistössä syntyvää myrkyllistä homokysteiiniä elimistölle hyödylliseksi metioniiniksi. Metioniini on rikkipitoisena, välttämättömänä aminohappona tärkeä osa mm. hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia. Metioniini myös parantaa biotiinin imeytymistä. Näin ”paha” kierrätetään ja se muuttuu elimistön kannalta hyödylliseksi.
 

FinnMax TMG on 100 % trimetyyliglysiinijauhetta

FinnMax TMG on vaaleaa, lähes mautonta jauhetta. Se on helppo annostella purkissa mukana olevalla mittalusikalla. Jauhe sekoittuu helposti ja sen voi sekoittaa lähes mihinkä vain haluamaansa nesteeseen. Jauhemaisena sen imeytyminen on erittäin tehokasta ja nopeaa.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja -verkkokaupassa 17.3.–30.3.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Ihonhoidon Ihmesieni – Vuoden 2017 Hoitotuote
Kaikki Konjac-sienet eivät ole samanlaisia. Hyvän Olon Maailman Ihonhoidon Ihmesieni on palkittu kolme kertaa vuoden...
Lue
Ekologiset Ma Provence -palashampoot 
Peräti 99,9 % raaka-aineista on luonnollista alkuperää ja 10 % orgaanisesti viljeltyä. Palashampoot sisältävät ...
Lue