Keväällä ei kaikilla olekaan hauskaa – Pycnogenol® helpottaa!

Moni odottaa kevättä ja sen tuomaa valoa ja lämpöä. Kevääseen ja kesään voi kuitenkin liittyä erilaisia terveysongelmia. Siitepöly saattaa tehdä hengittämisen tukalaksi, silmät alkavat punoittaa ja iho ärtyy. Vaikka aurinko saa toivomaan kaunista rusketusta, moni varoo ihon palamista ja maksaläiskiä. 
 

Pycnogenolilla on monta terveyttä ylläpitävää mekanismia

Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuute on voimakas bioflavonoidi, joka voi suojata soluja hapettumiselta. Se suojaa kollageenia sitoutumalla siihen ja palauttamalla kollageenin kimmoisuutta. Näin se voi tiivistää hauraita hiusverisuonia ja vähentää kudosten huokoisuutta. Pycnogenol edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä, mikä rentouttaa verisuonia ja edesauttaa veren virtausta. Tällöin ravintoaineiden ja hapen kulku kudoksiin tehostuu. 

Rannikkomännyn kuoriuutetta käytetään ravitsemuksellisena tukena allergia-aikana. Sen on havaittu hillitsevän histamiinin purkautumista allergeenin ärsyttämistä soluista. Rannikkomännyn kuoriuute voi näin hillitä allergiseen nuhaan liittyvää immuunireaktiota. Se voi myös vähentää ihon pigmentoitumisen voimakkuutta ja pigmentti- eli maksaläiskien kokoa. 

Rannikkomännyn kuoriuute sopii jatkuvaan käyttöön, mutta toimii myös lyhyt­aikaisena kuurina. Normaali ylläpito­annos on 1 mg/painokilo päivässä eli normaalipainoiselle aikuiselle suositellaan jatkuvaan käyttöön kaksi Pycnogenol® Strong -tablettia, jotka sisältävät yhteensä 80 mg rannikkomännyn kuoriuutetta. Terapeuttinen annos on yleensä 100–200 mg päivässä eli käytännössä suositellaan tupla-annosta 1–2 viikon ajan, kun aloitetaan valmistautuminen allergiakauteen. Pycnogenol® Strong on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä, joka valmistetaan Suomessa Hankintatukku Oy:n lääketehtaassa.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.4.-30.4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kehäkukka rauhoittaa suussa ja iholla
Ratamo on mm. antibakteerinen, kamomilla estää tulehduksia, siankärsämö hoitaa ikeniä ja kehäkukka rauhoittaa....
Lue
Hyödylliset lisät terveelliseen ruokavalioon: neitsytkookosöljy ja MSM
Energiaa neitsytkookosöljystä  Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkiä rasvahappoja (englanniksi...
Lue